Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  Bill`s Eye la data de Vin Mar 12, 2010 12:54 pm

POZITIA FDR IN LEGATURA CU CELE POSTATE PE [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

In legatura cu ceea ce a postat Dl Tiberiu Moiescu pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

O sa incercam sa raspundem punctual la afirmatiile si intrebarile scrise tendentios cu rosu....

Referitor la faptul ca FDR nu este o Federatie Nationala recunoscuta de Ministerul Sportului..;

Noi nu am sustinut niciodata acest lucru .., in schimb am facut demersurile, am depus dosarul si am avut deja doua vizionari la care au participat cei din comisia de acreditare de la Ministerul Sportului. Federatie Nationala este datorita faptului ca membrii licentiati sunt din toata tara.

Referitor la cluburile sportive si la faptul ca acestea vor alege conducerea federatiei , atunci cand va fi recunoscuta;

Noi am impulsionat si sustinut infintarea de cluburi sportive care , atunci cand FDR va fi recunoscuta de Minister o sa participle la alegerile pentru conducere. Daca ne luam dupa DL. Tiberiu Moiescu, federatia care va fi recunoscuta de catre Minister ar trebui sa se faca de la sine.., iar dansul , in momentul in care se face sa se inscrie cu asociatia pe care o patroneaza si sa voteze.

Noi am realizat organizatia premergatoare Federatiei Romane de Darts, organizatie care munceste si se implica in realizarea scopurilor finale.., recunoasterea de WDF.. , in septembrie 2010, Open Romania, in octombrie 2010, recunoasterea ramurii sportive in Romania cel mai probabil in aprilie-mai anul acesta, iar pana maxim in 2013, dupa ce toate cluburile infiintate vor primii CIS-ul de la Minister, federatia existenta sa se poata reorganiza in Federatia Romana de Darts, denumire data numai de catre Ministerul Tineretului si Sportului.

In legatura cu pozitia membrilor FDR:

Nu obligam pe nimeni sa se inscrie sau sa continue colaborarea cu FDR. Toate nemultumirile, sugestiile si initiativele au fost tratate cu foarte mare seriozitate. Ma refer la cele reale, trimise pe mail sau discutate atunci cand ne intalnim la concursuri. Nu ma refer la cele de genul... " vorbeste lumea".

Eu cred si nu ma insel de loc ca Dl. Tiberiu Moiescu are acum de suferit ,din punct de vedere al afacerii dansului. Cat s-au tinut regionalele in locatia dansului , FDR a fost buna ... Am schimbat aceasta locatie datorita conditiilor de acolo si mai ales faptului ca au inceput sa vina din ce in ce mai putini jucatori. Noi vrem alaturi de noi oameni care se implica mai mult decat o cere interesul personal.
Imi doresc sa isi aduca aminte Dl. Tiberiu Moiescu , cati bani a castigat de-a lungul timpului din concursurile organizate de FDR. Va spun eu ..., foarte multi ... Atunci FDR era buna.. Va rog sa trageti singuri concluziile.

Inca doua probleme as vrea sa abordez;

Prima legata de noii membrii. Acestia au ocazia sa se inscrie intr-o organizatie care intr-o zi nu foarte indepartata se va transforma in ceea ce ne dorim cu totii FEDERATIA ROMANA DE DARTS. Accesul la informatii, conduita, oamenii pe care au ocazia sa-i cunoasca, concursurile care sunt din ce in ce mai multe si mai frumoase , fac din aceasta inscriere o initiativa foarte buna.
Dupa cum ati observat , elementele negative, scandalagii, carcotasii, dispar usor , usor din FDR. Si nu ca-i excludem noi.., dar nu mai sunt bine primiti de ceilalti.

Al doilea aspect este referitor la bani. Cei 10 lei (daca taxa de inscriere este 50 lei) sau 5 lei (daca taxa de inscriere este 30 lei)din taxa de inscriere la concurs si cota parte din taxele de participare la orice concurs patronat si/sau organizat de FDR, aprox 20% au urmatoarele destinatii:

Cheltuieli curente - transportul instalatiilor, curierate, lampi si consumabile necesare concursurilor, oameni care ajuta la carat, montat si demontat instalatii, anumite protocoale pentru delegatiile de la minister sau din strainatate ( foarte putin).., diploma, piramide , afise. Doar aceste cheltuieli sunt suportate din aceste taxe ;
Cheltuieli cu constructia instalatiilor si cumpararea boardurilor daca acestea nu sunt acoperite in totalitate de catre sponsori ;
Un fond de care Echipa Nationala a Romaniei sa se foloseasca la Campionatul pe Echipe din toamna acestui an ;
Un fond de care sa se foloseasca cel care va fi desemnat sa participle la Winmau World Masters.
Aceste sume nu ajung nici pe departe pentru organizarea competitiilor. Ele sunt suplimentate de banii personali ai organizatorilor.

Inchei cu rugamintea ca cei care se simt frustrati sau in alt fel de modul in care functioneaza FDR ,de cum sunt organizate competitiile, sa aduca in discutie la urmatorul concurs national sau pe mail opiniile personale sau in cele din urma sa aleaga sa nu mai vina la competiile noastre si sa se autoexcluda din organizatie.

Pe langa drepturi exista si atributii. Noi ne dorim membrii care trag la aceeasi caruta cu noi, care sustin FDR in raporturile cu terti si mai ales care cred in aceasta organizatie si in viitorul darts-ului in Romania.


Dragos Dumitrescu - Presedinte FDR

Sebastian Sopon - Secretar General FDR

Comentarii sau sugestii la adresa de mail : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Bill`s Eye

Mesaje : 14
Puncte : 18
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/02/2010

Sus In jos

Reconciliere?!!!

Mesaj  tibi la data de Vin Mar 12, 2010 2:55 pm

Primul articol pe aceasta tema pentru care SE CERE RECONCILIERE (?!!!) il puteti citi aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar acesta e urmarea celor scrise de "FDR" :

...

Nu credeam ca prezentarea adevarului despre situatia dartsului la nivel national va deranja atat de tare, insa ma intreb : daca in aceasta faza incipienta in care se afla dartsul se doreste a ni se inchide gura, ce ne vom face peste cativa ani daca vom avea o astfel de conducere la adevarata Federatie Romana de Darts ?

Sunt acuzat ca sunt carcotas, scandalagiu si element negativ prin faptul ca am spus numai adevarul, fara a adauga de la mine nimic (daca este scris cu rosu pentru evidentiere tot adevar ramane - fiind tendentios doar pentru cei care se simt cu musca pe caciula).

Da, ca jucator am castigat destul de multi bani, bani de la ceilalti participanti. Asa este si acum la orice concurs, cei de pe locurile fruntase castiga iar ceilalti nu castiga nimic. Asta e. Nu mi s-a facut nici un favor prin castigarea acestor bani, i-am castigat prin puterile mele, insa datorita acestor performante am atras nespus de mult ura si invidia altora, care nu stiu daca compenseaza castigurile materiale.

Cat depre averea castigata la cele 3 regionale care au avut loc la clubul meu, intr-adevar "fara ele voi suferi cumplit, ele erau pilonul business-ului meu". La Regionala 1 din Octombrie au fost 15 jucatori, la a 2-a au fost 17 jucatori, iar la cea de-a 3-a au fost 16, acestea tinand aproximativ 5 ore. Eu de-aia am deschis acest club in 2008, pentru ca stiam ca in 2009 se vor tine 3 regionale la club. Acum intelegeti cat de mult sufar ?

Mi s-a reprosat de multe ori ca vin prea putini jucatori la concursuri, deci implicit prea putini cotizanti. Le-am spus ca nu pot forta pe nimeni sa participe si chiar pe multi ii inteleg de ce nu vin, insa "acolo sus" nu se intelegea. Le trebuiau mai multi bani.

La cate nemultumiri auzeam de-a lungul anilor legate de aceasta federatie, raspundeam ca luat in mare s-a facut bine, ne-am cunoscut toti jucatorii de darts din tara si chiar daca mai sunt nemultumiri vom trece peste ele, dar cand se auzea cate ceva despre statutul acestei federatii deranja extrem de mult unele persoane de parca exploda cerul.

De cate ori s-au facut sedinte cand ne intalneam prin tara? Niciodata. Ne spuneam parerile dar credeti ca erau luate in seama? NU. Sedintele erau tinute la barul din Bucuresti dupa care toata lumea era instiintata despre ce s-a hotarat. Trebuie sa se hotareasca, daca sunt o asociatie oarecare nu trebuia neaparat sa tina seama de parerile noastre, dar daca au creat impresia ca sunt federatie nationala, atunci cred ca se impunea sa fim ascultati.

In legatura cu dezinformarea legata de denumirea acestei federatii si implicit cu toate subintelesurile ce decurg din aceasta denumire, va invit sa intrati pe site-ul lor la stirile din noiembrie 2009 si veti vedea mare titlul : NODOR ANUNTA CU MANDRIE SPONSORIZAREA FEDERATIEI ROMANE DE DARTS. Mai poate spune cineva ca ei nu au sustinut niciodata sau ca nu au incercat sa induca in mintea colectiva ideea ca avem Federatie Romana de Darts? Ar mai fi multe exemple dar ma opresc aici pentru ca s-ar prezenta tot felul de argumente si nu am ajunge niciunde, in schimb intentia lor este clara.

In legatura cu impulsionarea si mai ales sustinerea infiintarii de cluburi sportive nu stiu nimic, dar stiu ca au impulsionat inscrierea a cat mai multi cotizanti a taxei de inscriere. Aviz pentru cei care vor organiza in viitor concursuri in orasele in care se formeaza nuclee de jucatori de darts: veti fi folositi pana cand veti forma un nucleu de jucatori dupa care veti fi schimbati daca veti cracni sau veti murmura ceva ce nu convine "sefilor" de la Bucuresti, sau pur si simplu fara motiv in cazul ca apare o varianta mai buna pentru ei. Cand dartsul va deveni popular in orasul vostru (in mare masura datorita voua care ati deschis calea) si vor fi din ce in ce mai multi jucatori, sa va asteptati sa apara o oferta mai buna in ochii "sefilor", exemplul cel mai concludent fiind situatia mea : am fost "denumit" (fara sa fiu instiintat si fara sa imi dau consimtamantul) reprezentant zonal al FDR si "inlaturat din aceasta functie" (tot fara sa fiu instiintat).

Se spune ca istoria se repeta. Parca si la noi incepe ceva asemanator cu ce s-a intamplat intre BDO si PDC dar la o scara infinit mai mica.

Ca o paranteza vreau sa spun ca in Noiembrie 2008 cand am participat la Open-ul Cehiei l-am luat deoparte pe d-l Dragos Dumitrescu (pe vremea aceea dansul neavand nici o functie in aceasta asa zisa federatie) si i-am spus ca trebuie sa faca ceva pentru ca lumea este din ce in ce mai nemultumita si i-am spus sa se implice mai mult pentru ca altfel o sa se aleaga praful. Nu contest ca d-l Dumitrescu nu s-a implicat, si mai mult, pot sa spun ca a facut lucruri bune pentru darts, dar nu inteleg de ce nu a prezentat aceste lucruri mai devreme. La inceput cand eram o mana de jucatori mai mergea, dar acum suntem destul de multi si trebuie ca parerea noastra sa conteze si mai ales trebuie sa stim toti in ce stadiu se afla dartsul d.p.d.v. legal. Nu este un secret de stat si poate vor sa se implice si altii.

Ma bucur si ma intristez in acelasi timp ca am ajuns sa schimbam aceste replici. Ma bucur ca in final lumea dartsului nu mai traieste in confuzie de acum incolo si ma intristez ca a trebuit sa ajungem aici prin aceasta modalitate. Ma intreb si va intreb si pe voi : de ce nu ni s-au prezentat mai devreme aceste lucruri, la infiintarea acestei asa zise federatii in 2008 sau chiar dupa aceea si se evitau orice fel de discutii.

P.S. "Imi place" cat de oficial suna replica d-lui Dragos Dumitrescu : POZITIA FDR IN LEGATURA CU CELE POSTATE PE [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Poate o sa aiba in curand si purtator de cuvant pe banii nostri.


Moiescu Tiberiu - Presedinte A.S Darts Club Banat - Crisana
Comentarii sau sugestii la adresa de mail : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Acest articol il puteti citi si aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre tibi in Vin Mar 12, 2010 3:45 pm, editata de 1 ori

tibi

Mesaje : 7
Puncte : 13
Reputatie : 3
Data de inscriere : 04/03/2010
Localizare : Timisoara

http://www.dartstimisoara.ro

Sus In jos

cum s-a completat cererea de afiliere???????

Mesaj  zo-lee la data de Vin Mar 12, 2010 3:23 pm

pentru a deveni membru wdf trebuia complectata urmatoarea cerere de afiliere
daca s-a trimis si wdf-ul ne afiliaza ce s-a scris in cerere
deoarece cererea poate fi facuta doar de federatia nationala recunoscuta de ministerul sporturilor
daca s-a trimis aceasta cerere va rugam sa o afisati pe site-ul FDR
ce aveti de pierdut daca o afisati scanata


MEMBERSHIP APPLICATION

We hereby apply for membership in the World Darts Federation. If our application is accepted and approved for such membership, we agree to abide by and be subject to all World Darts Federation By-Laws and Rules and Regulations in force during our period of membership, or hereafter to be adopted pertaining to membership.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Please PRINT or TYPE the following information)

Name of Darts Body: ____________________________________________________________________________________________
Country: ____________________________________________________________________________________________

HEADQUARTERS PRINCIPAL CONTACT
Name: _______________________________________________ Name: _________________________________________________
Street: _______________________________________________ Street: _________________________________________________
City: _________________________________________________ City: ___________________________________________________
State / Province: ______________________________________ State / Province: ________________________________________
Country: _____________________________________________ Country: _______________________________________________
Telephone: (H)________________________________________ Telephone: (H)__________________________________________
(W)________________________________________ (W)__________________________________________
(Mobile)____________________________________ (Mobile)_____________________________________
Fax: _________________________________________________ Fax: ___________________________________________________
E-Mail: _______________________________________________ E-Mail: _________________________________________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In what year was your organization formed? _________________________ Number of Members: ______________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Please answer YES / NO to the following questions:
Is the organization recognized by: _______National Government _______ Sports Council _______Ministry of Sport
Does the organization receive financial assistance from your government? _______
Is the organization a Federation? _______ If so, how many member bodies are affiliated with the organization? _______
Is the organization the only National Darts Body in your country? _______
If not, please list others: _____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________

Does the majority of your membership reside in / near a major city or are all areas of your country represented? Please explain. ______________________________________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________
Does the organization operate a darts league / s? _______ If so, how many? _______
Does the organization promote / sponsor darts events? _______ If so, please list those events on the reverse side.
Are the events 'open' to non-members? _______ Is prize money awarded? _______
Does your organization maintain a ranking system for players? _______
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The above information is accurate and complete, to the best of my knowledge.
SIGNED: ______________________________________________________________
DATE: _______________________________ TITLE: _________________________________________________________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No later than August 1st of the calendar year in which WDF Membership is desired, this completed Application Form must be submitted to the address below, together with (1) a Membership Application Fee of US$200, (2) a copy of your Constitution / By-Laws (English translation, if available), (3) a copy of your current Financial Balance Sheet, (4) a Bank Statement to verify your declared financial status and (5) a cover letter on your organization letterhead. NOTE: Applications submitted without an Application fee and ALL aforementioned documentation will NOT be considered. Membership must be achieved during the same calendar year in which the Application Fee was paid. If not, re-application (including an additional Application Fee of US$200) will be required, annually, until Full Membership is achieved.

WORLD DARTS FEDERATION
c/o O. Croft, Secretary General
47 Creighton Avenue
Muswell Hill
London, England N10 1NR

zo-lee
Moderators
Moderators

Mesaje : 105
Puncte : 181
Reputatie : 7
Data de inscriere : 08/02/2010
Varsta : 46
Localizare : cluj-napoca

http://www.dartsmasters.ro

Sus In jos

?!

Mesaj  tibi la data de Vin Mar 12, 2010 3:50 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ma intreb, de ce oare pe forumul bucurestenilor (FORUMUL JUCATORILOR DE DARTS DIN ROMANIA) nu se pomeneste nimic de aceste articole???!!!
Nu vreti voi, oare, sa afle tot poporul ADEVARUL (in nici un caz rautati cum le numiti voi)???!!!

tibi

Mesaje : 7
Puncte : 13
Reputatie : 3
Data de inscriere : 04/03/2010
Localizare : Timisoara

http://www.dartstimisoara.ro

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  Eddie la data de Sam Mar 13, 2010 4:19 am

Orice actiune are si o reactiune , ca sa zic asa.
In urma regionalelor slabe ,ca si numar de jucatori, organizate la Timisoara de catre Tibi , Bubu ia decizia (in mod natural) sa mute locul desfasurari regionalelor de la Tibi din bar in alta parte. <--- actiune
Tibi simtindu-se dat la o parte se apuca si scrie un articol pe propriul site (asa ca si cand nu ar avea nici o legatura , nici nu suna ca un atac la autoritatea FDR mai ales ca sunt subliniate cuvintele cheie). Articol despre care spune ca reda un adevar despre federatie pe care cei din conducerea federatiei nu ar vrea sa-l stie nimeni. <--- reactiune
In apararea sa FDR vine cu niste clarificari pe propriul site , clarificari care sunt contestate imediat de Tibi la modul : "Aha , vedeti , sunt deranjati de ceea ce am scris , vor sa-mi inchida gura".
Asta a fost asa un mic rezumat despre cum vad eu ca s-au desfasurat lucrurile ; acum sa le si comentez un pic :

- De ce a luat Bubu decizia sa mute regionala de la Tibi din bar :
1. numar mic de jucatori la celelalte regionale
2. spatiu destul de mic pentru gazduirea unui concurs sub egida FDR
3. asta e cea mai tare pe care am auzit-o : timisorenii au fost singurii jucatori de darts din tara care la regionala lor au platit placile de darts pe care au jucat (asta in conditiile in care Bubu i-a trimis placi de darts lui Tibi special pentru regionale)
4. dupa certurile care au avut loc intre anumiti jucatori de darts din Timisoara era si normal ca , concursurile sa fie organizate unde toti jucatorii sunt si se simt bineveniti
Acum judecati si voi daca a fost o decizie gresita ....

- De ce a scris Tibi articolul respectiv ?
Probabil doar el stie. Parerea mea e ca a vrut sa loveasca cumva in FDR , o mica razbunare. Nu inteleg de ce a crezut ca asta e o lovitura , de ce crede ca a deschis un subiect taboo cand eu am scris cu mult inainte pe forum-ul de pe dartstimisoara exact ceea ce a scris si el in articol (forum care acum este inchis , pentru ca incepusera prea multi sa scrie prea multe.... poate ca e mai bine asa : scrie doar unul si ceilalti citesc). Ceea ce deranjeaza cel mai mult este intentia nu ceea ce a scris.

Forum-ul bucurestenilor care este administrat de Ultras este prea mic ca numar de useri si nu prea se scrie nimic pe acolo ca sa imi pierd vremea sa intru si sa deschid subiecte sau sa le comentez. De aceeasi parere probabil ca sunt mai multi si de aceea nu scrie nimic despre aceste articole acolo.

Cererea de afiliere dupa cate stiu eu a fost completata si trimisa (Bubu poate furniza o copie) , mai mult decat cererea de afiliere , a avut loc o discutie fata in fata cu vicepresedintele WDF si alti doi oficiali WDF cand am fost la Open-ul Turciei. In urma acestor discutii am obtinut wild card pentru Euro CUP si promisiunea afilierii in septembrie 2010 cand nu stiu ce sedinta anuala au astia la Londra, plus participarea campionului national la Winmau World Masters care va avea loc tot in septembrie 2010 la Londra.

Federatia nu e a lor celor care o conduc , e a noastra a jucatorilor. Pe masura ce va organizati in cluburi o sa aveti un cuvant mai mare de spus. In 2012 vor fi alegeri si presedintele fiecarui club va avea un vot de dat cuiva. Conducerea federatiei se poate schimba oricand, daca consideram cu toti ca lucrurile nu merg intr-o directie buna.
Nu inteleg nemultumirea cand lucrurile incep in sfarsit sa se miste , cand cineva chiar isi da interesul sa promoveze darts-ul si chiar reuseste mai mult decat ne asteptam. Inteleg ca exista un nemultumit care merge pe ideea bussiness is bussiness , by the way , aveti grija cu afilierea la Federatia Maghiara pe 2010 ca s-ar putea sa nu puteti participa la concursuri organizate de FDR atata timp cat sunteti afiliati si acolo.


""P.S. "Imi place" cat de oficial suna replica d-lui Dragos Dumitrescu : POZITIA FDR IN LEGATURA CU CELE POSTATE PE [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Poate o sa aiba in curand si purtator de cuvant pe banii nostri. ""

Ai mult tupeu Tibi cand spui chestia asta mai ales ca ai organizat concursuri si sti ce cheltuiala e la un concurs (aici vorbim de concursurile la care nu se platesc placile de darts). Oricum ma faci sa-mi aduc aminte de un domn pe nume Zoff , cred ca ti-l amintesti , isi numara 180-urile pe care le-a dat lifetime , cred ca are vreo 15 sau 16 date , si mai are ceva ...TOT TIMPUL DREPTATE !!!

P.S. : Sper ca nu am fost prea subtil.

Eddie

Mesaje : 5
Puncte : 5
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/03/2010

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  the dentist la data de Sam Mar 13, 2010 11:55 am

din pacate nici acum nu se primeste un raspuns din partea federatiei de darts din romania
din pacate federatia de darts din romania nu poate fi premergatoare federatiei romane de darts
din pacate federatia de darts din romania nu expune raspunsurile trimise catre wdf in cererea de afiliere
deoarece daca acestea sunt cele care credem noi ca sunt; necesare de altfel pentru afiliere; inseamna ca mare parte din ele sunt neadevaruri cu simplul scop de a perpetua starea actuala in care singurul "dezvoltator national al jocului de darts" este federatia de darts din romania
ceilalti nu exista si nici nu se doreste existenta lor
ati mai auzit voi ceva dupa dezvoltarea darts-ului la sibiu pe banii sponsorilor de acolo; care doresc in primul rand expunerea lor pe plan local;
ati mai auzit voi ceva dupa dezvoltarea darts-ului la odorhei?
ce credeti ca o sa mai auziti dupa dezvoltarea darts-ului la oradea pe banii altor sponsori de acolo
daca se dorea acest lucru nu mai erau "beneficiile" pentru federatia de darts din romania
ce ati avut de castigat de pe urma acestor "dezvoltari"?
PUNCTE PENTRU JUCATORI
cate concursuri pentru NEMEMBRII CUNOASTETI?
oare acestea nu exista pentru ca nu aduc beneficii?
la inscriere se specifica ca poti sa fii membru dar daca joci devi automat LEGITIMAT
o abordare "benefica" cred
tot ce se cere de catre federatia de darts din romania este implicarea in strangere de fonduri
chiar daca prin acest lucru darts-ul va disparea din "zonele nedezvoltate a tarii in materie de darts"
sa intelegem ca orice afiliere la o alta asociatie din tara sau din strainatate contravine grav scopurilor si statutului federatiei de darts din romania si ca urmare nu va mai fi permisa participarea la concursuri
din pacate federatia de darts din romania TREBUIE SI VA TREBUI SA-SI DESFASOARE CONCURSURILE CU JUCATORI DE DARTS
NU SE POATE SA JUCATI DARTS FARA JUCATORI DE DARTS

asa ca trebuie sa-ti spun eddie ca in momentul de fata singurii care ingradesc dezvoltarea jocului de darts sunt : FEDERATIA DE DARTS DIN ROMANIA
P.S. WDF EUROPE CUP SE TINE IN TURCIA IN OCTOMBRIE si participa membrii afiliati

the dentist
Admin
Admin

Mesaje : 45
Puncte : 68
Reputatie : 2
Data de inscriere : 07/02/2010
Varsta : 43
Localizare : cluj-napoca

http://dartsmasters.ro

Sus In jos

O MICA SCAPARE

Mesaj  the dentist la data de Sam Mar 13, 2010 11:58 am

la inscriere se specifica ca poti sa fii NEMEMBRU dar daca joci devi automat LEGITIMAT

the dentist
Admin
Admin

Mesaje : 45
Puncte : 68
Reputatie : 2
Data de inscriere : 07/02/2010
Varsta : 43
Localizare : cluj-napoca

http://dartsmasters.ro

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  Bill`s Eye la data de Sam Mar 13, 2010 1:29 pm

HAI CA M-AM ENERVAT IAR!!!
Prieteni dragi, va sta bine in orice rol, numai ca nu va prinde absolut deloc rolul de oameni.... neinteligenti... Sper ca n-am fost prea subtil...
EXEMPLU: Studiu de caz: Eu, Bila, vreau sa dezvolt aceasta activitate sportiva sa-i zicem,numita Darts, in satul Catelu, satul meu natal, situat foarte aproape de Bucuresti.... Am gasit si sponsor pentru un concurs ce il voi tine la carciuma din satul meu cu care ma mandresc tare... Carciuma e destul de spatioasa, daca mai scot si frigiderul, mai au loc doi oameni. Sponsorul e popa din sat care mai vine si el la o tuiculita cu credinciosii si care a zis ca da din ce strange Duminica viitoare la biserica. Mai da ceva si nea Gica carciumaru` ca doar e patron. Are si terasa carciuma, cu doua mese inalte la care se sta in picioare, deci poti manca un carnat sau un mic, sau ce aduci de-acasa... Am inscris deja la concurs cativa jucatori, mai exact 5... Popa e unu`, nea Gica Patronu`, al treilea e Sile al lu` Marian politistu`, apoi l-am convins si pe Dorel, poate-ati auzit de el, a jucat prin niste reclame... A avut cateva accidente, dupa care a ramas ciung si nu mai vede nici cu ochiu` drept, da` eu am zis ca tre` sa ai si o vedeta, doar a aparut de-atatea ori la televizor, nu? Poate mai vin sa se inscrie unii... Pe urma m-am inscris io, ca doar sunt cel mai bun jucator de pe ulita de la mine, ce mama naibii si poate ii iau lu` Popa banii de Duminica, hehehe... Asta daca nu vine tanti Miorita, baba aia care sta la ultima casa de pe ulita. Daca vine hoasca am dat de dracu`. Nu ca m-ar bate, da` ma scoate din mana ca joaca lent...
Ma intreb, daca dezvolt dartsu` la mine in sat si am succes, cu sponsorii mei puternici, poate imi fac si un for tutelar, numai al meu, sa-i sparg pe arogantii aia din Bucuresti... Domnu` Dumitrescu, ca asa am auzit ca vi se spune, sa va bagati in cur toate actele dumneavoastra (pardon, am voie sa scriu cur pe forum?), eu imi fac organismul meu local de conducere in Dart poate chiar cu jucatori numai de pe ulita mea... Ce mai, degeaba imi explici matale ce ai facut si ce vrei sa faci, mie mi se pare ca tu vrei sa te capatuiesti de pe urma dartsului si s-o iei pe baba, pe coana Miorita sa-ti dea tie bani si eu sa nu mai am cu cine sa ma antrenez...

Bai fratilor, lasand gluma si literatura ieftina de forum deoparte(era vorba de a mea, literatura) lasati-o dracu` de treaba, ca va faceti de ras... Sunteti si inteligenti si prietenii mei. TOTI! Cel putin asa va vad si indiferent ce mi-ati spune, indiferent de patimi, aspiratii, nevoi materiale sau frustrari ati avea, eu tot prieteni va consider... Mai sunt cativa ani pana ne ducem sa ne odihnim si poate singurul lucru care poate va aduce aminte despre noi intr-un fel sau altul va fi datarea cu Carbon 14, daca intelegeti unde bat. Asa ca rostul rautatii si al carcotelii fara rost, n-are rost....

Ce rost are totusi pamfletul de mai sus? Are un rost important. Ce am vrut sa spun? Pai ia gandeste-te un pic Danute... Ce ati fi vrut voi sa scrie Bubu in cererea de adeziune la WDF? Aaaaaa... deci, stimate WDF, la noi in tara mai sunt cativa entuziasti care dezvolta Dartsul... Ai dat exemplul cu Sibiul... Trebuia sa scrie: (si nu vreau sa jignesc pe nimeni) "Dezvoltatori ai darts-ului in Romania:
1. Un nene binevoitor de la Sibiu, a organizat cu succes un turneu;
2. La Odorheiul Secuiesc, s-au tinut 3 turnee, unul de electroni
3. La Oradea domnul Serbanescu si prietenii sai vor organiza un turneu cu denumirea Cupa Oradiei;
4. La Timisoara, Tibi face la el in club turnee de casa insa dusmanii lui fac si ei, da` in alta parte si uite asa a aparut concurenta care nu e buna deloc pentru ca vor sa-l duca in sapa de lemn si ne suparam rau...
5.si asa mai departe...
Dupa expunerea textului tau cam asa trebuia sa sune o cerere de adeziune la WDF care sa contina o lista cu cei ce dezvolta/ajuta Darts-ul Romanesc.
In cazul vostru, cei care v-ati organizat intr-o asociatie/club sportiv, pe plan local, in Cluj, aveti intr-adevar un merit important in dezvoltare. Insa nu va puteti erija in for tutelar national nici voi. Aici o sa te contrazic din nou, si-ti voi spune, din nou, ceea ce am mai incercat in zadar vad sa-ti explic intr-o zi, intr-o ora si ceva la telefon: DIN FERICIRE, FEDERATIA DE DARTS, O PRECEDE PE FEDERATIA ROMANA DE DARTS.
Pamfletul de mai sus, pentru a incheia, vrea sa arate ca atunci cand ti se explica anumite lucruri, logice pentru unii, multi, atunci cand ti se arata concret si nu numai din partea unui singur om ceea ce e de vazut, auzit, rumegat, discutat si in cele din urma eventual si probabil inteles in cazul unora, putini din fericire, daca toata aceasta flotare logica nu si-a gasit un locusor micut in mintea acelora si este respinsa din nou, din start, fara a incerca o mica, simpla si de cele mai multe ori eficienta intelegere, atunci toata aceasta ecuatie duce la un singur rezultat = REAVOINTA.

Bill`s Eye

Mesaje : 14
Puncte : 18
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/02/2010

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  Eddie la data de Sam Mar 13, 2010 1:39 pm

Si ce rezulta daca WDF EUROPE CUP se tine in Turcia in Octombrie si participa doar membrii afiliati iar noi, Romania, ne vom afla printre participanti?

Eddie

Mesaje : 5
Puncte : 5
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/03/2010

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  the dentist la data de Sam Mar 13, 2010 2:00 pm

nu noi sustinem ca sprijinim darts-ul in tara
noi incercam sa-l dezvoltam la cluj
daca te-ai fi uitat pe site-ul ministerului justitiei ai fi vazut exact data infintarii asociatiei
da oricum sa stii ca ai umor
ideea este ce lasati in urma dupa promovarea darts-ului
locatii care ar fi putut fii pe harta darts-ului nu mai exista
dupa tine pentru ca noi cei din cluj avem reavointa sau timisoara
hehehehe
inafara de cluj si timisoara cine a mai facut cluburi in tara ca sa sprijine darts-ul
poate cei din catelu?
daca vrei sa coexistam baga-ne in seama
vocea noastra se aude pentru ca mai existam
daca spunem ceva suntem "carcotasi"
cati membrii activi cu 2-3 si mai multe concursuri mai exista
este meritul vostru si nu ne bagam pentru ce dezvoltati la bucuresti
pentru restul tarii lasa-ne sa ne mai facem griji
te-ai gandit vreodata ca poate as juca de mai multe ori la sibiu, odorhei oradea timisoara decat sa ma deplasez pana la bucuresti
din pacat aceste zone mor si trebuie sa ma satisfaca situatia?
te deplasezi pina la cluj la un turneu cu premii de 500 de lei?
NU
de ce?
pt ca banii nu conteaza?
hehehehe

the dentist
Admin
Admin

Mesaje : 45
Puncte : 68
Reputatie : 2
Data de inscriere : 07/02/2010
Varsta : 43
Localizare : cluj-napoca

http://dartsmasters.ro

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  Bill`s Eye la data de Sam Mar 13, 2010 3:00 pm

Danute, asa spunea odata un politician idiot: " Am fost numit, n-am fost ales".... Cam asa si cu locatiile, si, probabil ca o stii prea bine si tu, ai exemple de la tine din Cluj.
Exemplu: Un prieten de-al meu, de-al nostru, pasionat de darts, foarte tanar si foarte talentat, s-a mutat de curand in Cluj cu serviciul, pana sa ma sune sa-i dau numerele voastre de telefon, al tau si al lui Zoli, s-a dus singur sa caute un loc sa joace darts... A ajuns intr-o anumita locatie, unde i s-a spus ca nu se mai joaca acolo, pentru ca la darts, oamenii se bat.
Sa revin... Multe dintre locatiile in care s-a jucat vreodata, nu au fost alese de nimeni... patronii, sau oameni care aveau legatura cu acestia sau cu sponsorii, au propus si s-a realizat acest lucru. Exemplul bun este cel al lui Sebi de la Sibiu cu acel loc frumos... Insa nu poti pune pe harta dartsului, acel loc, cu tot respectul si cu toata bunavointa. Nu poti pune intr-un calendar competitional; o locatie ce poate nu te mai vrea acolo. Nu-i logic? Ce ramane in urma? un loc in care s-a disputat un concurs.... doua... mai mult de-atat ce sa faci daca nu mai esti dorit?
Sau daca ai de ales intre acel loc ce cu bunavointa te-a gazduit si un altul ce iti poate satisface cerintele ce ai face? Inca un exemplu, ca-l stii... Puteai pune pe harta Darts-ului clubul Office din Predeal? Daca-mi spui ca da, te bat. Cati oameni din afara fenomenului ai vazut sa caste gura la ce faci? Si aici nu ma refer la stimatele noastre/voastre gagici/sotii... Comparatie cu Tequilla Timisoara? Nu exista termen. Mai jos, pe aceeasi strada cu Office-ul era un club elegant de biliard, in genul Tequillei... Daca ai alege acum ce ai face?
Acum o ipoteza, prin absurd... Daca as avea un complex de gen Lakeside, as fi bucuros sa gazduiesc anual cel putin, turneele finale ale Nationalelor de Darts, pentru ca-mi place si sunt pasionat. Daca vine cineva cu o propunere sa tin turneul national de table sa zicem, poate as accepta din curiozitate... Apoi, dupa ce s-a tinut acel turneu, oamenii vin cu aceasi propunere an de an, insa ii refuz.... De ce? Uite pentru ca nu-mi place tacanitul zarurilor pe lemnul tablei, e bine?... Sau m-a deranjat ceva la acei oameni. Imi poti face ceva? Imi poti spune ceva sa ma imbunezi? Nu poti. Atunci te orientezi in alta parte. Cam asta e cu locatiile "parasite" in opinia ta.

A, si nu invoca chestii de-astea cu mine, pentru ca tu ma cunosti foarte bine... as veni la orice concurs, la tine sau in alta parte daca mi-as permite si asta chiar daca nu ar fi premiiin joc, ci doar pentru ca-mi face placere. Asta e un principiu pe care nu stiu cati il inteleg. E un principiu ce-l am de 11 ani de cand joc. Crezi ca am fost in timpul asta numai la concursuri cu bani? De ce am cheltiut atatia bani sa ma duc si la turnee pe-afara stiind ca n-am nici o sansa? Daca tu crezi ca-s pe plus cu castigurile dupa aproape 11 ani de joc, hehehehehe..... te inseli foarte tare prietene. Multi au uitat cu desavarsire ce inseamna placerea pasiunii jocului in sine. Ne balacim in mocirla subzistentei si poate ca pentru multi, acest joc se rezuma doar la bani din doua perspective... Pentru unii totul tine de urmatorul concurs la care "cat sunt premiile? a, atunci vin" si as da exemple, nu unul de oameni ce gandesc asa, dar n-are rost si a doua perspectiva, este cea a jucatorului ce nu vine pentru ca "mai cheltui si banii, iar vine unul dintre aia si ia premiile, eu n-am nici o sansa, asa ca stau acasa si vad eu ce fac, ma antrenez, ma masturbez frenetic, ce conteaza..."
Have fun playing!

Bill`s Eye

Mesaje : 14
Puncte : 18
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/02/2010

Sus In jos

STIRI DE ULTIMA ORA!

Mesaj  Bill`s Eye la data de Sam Mar 13, 2010 3:30 pm

Informatii de ultim moment furnizate de surse sigure, au anuntat ca Toma, Mircea, Eddie si Vladut vor sa participe si ei la concursul din Catelu`. Odata cu confirmarea participarii unor jucatori de elita, s-au suplimentat premiile ce se vor acorda la CUPA CATELU`!!
Mos Costache "Carmol" da un porc viu ce intra si el in premii. Mosu` a zis ca: "da-l dracu` ca-i defect, are 5 picioare si doua cozi". Asta, in credinta lui e semn rau si ii aduce ghinion asa ca il da, numa` sa scape de el... Ghita tractoristu` a zis ca, dupa modelu` de la Bucuresti, tre` sa se dea si ceva bautura, asa ca si el, din productia proprie, din distileria lui ilegala din beciul casei, da o sticla mare de tuica amestecata cu ceva ceai sa-i dea o culoare rosiatica, placuta ochiului. Sticla, o sticla de Gioni Ualcher de 4 kile jumate, golita de mult de continut binenteles si gasita pe camp de Ghita, acum sta plina pe baru` carciumii insa are etichetele originale scoase de pe sticla, iar Ghita se straduie acum sa scrie frumos pe noua eticheta lipita de el cu scoci d`ala bun de import, nici el nu s-a hotarat cum sa se numeasca noua bautura... METANA sau METALA... Cand se hotaraste, va spun....
To be continued...

Bill`s Eye

Mesaje : 14
Puncte : 18
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/02/2010

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  tibi la data de Sam Mar 13, 2010 3:33 pm


Imi cer scuze fata de jucatorii de darts din Ardeal si din vestul tarii ca s-a ajuns la astfel de discutii pe forumul lor, dar ma vad nevoit sa raspund acuzatiilor nefondate initiate de unii baieti din Bucuresti pe acest forum, cu toate ca au si ei forum la ei si de asemenea pot sa mai faca gratuit cate forumuri vor. Sper ca toate aceastea vor constitui un semnal de alarma pentru toti care nu vor sa plece capul si sa taca orice s-ar intampla sau oricate nemultumiri ar exista.

Pai bine Edi,
cand ati venit anul trecut in toamna la mine la club nu era prea mic pentru cei aprox 16 jucatori participanti la regionalele organizate de asociatia voastra. Atunci locul era bun pentru regionale.

De ce nu mi-a spus nimic d-l presedinte Dragos Dumitrescu cand a venit la mine la club, impreuna cu tine si cu Vlad, cu o seara inainte de concursul de la Tequila ca se va muta regionala, iar standurile cu tot cu plute erau deja la Timisoara si a anuntat asta la microfon dupa terminarea concursului de la Tequila? Consideri asta o atitudine plina de respect? Tie ti-ar fi convenit asta daca erai in locul meu. Oricum voi sunteti toata ziua impreuna si nu ma astept sa-mi dai dreptate in public, dar sper ca in sinea ta stii cum stau lucrurile.

Poate ca ar trebui sa vedeti participarile slabe la regionalele voastre si din alta perspectiva, poate nu numai eu sunt de vina.

Vreau sa inteleaga toata lumea ca desi anticipam mutarea regionalelor, datorita lobby-ului facut de unii din Timisoara care au afirmat sus si tare ca nu se lasa pana nu ma distrug, N U M A D E R A N J E A Z A deloc, nici macar 1% mutarea regionalelor, ma deranjeaza modul in care unele persoane inteleg sa faca lucrurile.

Te-as ruga sa fii mai explicit ce ai vrut sa spui la punctul 3, sper ca nu vrei sa insinuezi ca am perceput o taxa suplimentara peste taxa perceputa de asociatia voastra. Da, imi aduc aminte ca am primit 2 boarduri cu sarme groase, inscriptionate cu Metaxa. S-a jucat o singura regionala pe aceste placi pentru ca jucatorii erau nemultumiti din cauza sarmelor.

Ma bucur ca la punctul 4 ii demasti pe unii jucatori de darts din Timisoara care au stiut de mutarea regionalei, dar aproape ca s-au jurat (stramb bineinteles) ca ei nu au stiut nimic de aceasta mutare, ei fiind cei care au "lucrat din greu" (sa nu spun altfel) la asta.

Repet: aceste concursuri sunt organizate de asociatia voastra atat pentru beneficiul vostru de moment cat mai ales pe termen lung (chiar daca nu vreti sa o recunoasteti) si aveti dreptul sa hotarati ce conditii vreti voi, dar nu o faceti in numele tuturor jucatorilor de darts din tara. Nu aveti monopulul dartsului in Romania !!! Sper ca in curand sa apara o alternativa (si va aparea puteti fi siguri de asta) la ceea ce faceti voi. Voi va bazati pe localnici in dezvoltarea dartsului din toate regiunile tarii, dupa care va erijati in forul suprem.

Stiu ca nu convine multora ca mergem la concursuri in Ungaria, dar nu aveti nici un drept sa amenintati pe nimeni cat timp sunteti o asociatie constituita din 3 cluburi sportive, toate din Bucuresti. Macar Bubu a fost mai discret si a invitat la autoexcludere.

tibi

Mesaje : 7
Puncte : 13
Reputatie : 3
Data de inscriere : 04/03/2010
Localizare : Timisoara

http://www.dartstimisoara.ro

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  BUBU la data de Sam Mar 13, 2010 4:46 pm

Buna ziua domnule Pasnicu,
Va ofer placerea maxima de a lectura Cererea de Afiliere trimisa catre WDF unde sunt niste intrebari la care trebuie raspuns cu da sau nu si nimic mai mult. Daca aceasta cerere si actele aferente (statutul acestei "ASOCIATII" numita Federatia de Darts din Romania) nu ar fi fost suficiente pentru recunoasterea pe plan international cu siguranta nu ar fi fost mentionat, tam-nesam, Open-ul Romaniei in sectiunea Calendar al site-ului WDF.
Referitor la completarea Cererilor de Licentiere ca si membru al FDR, va spun ca nu este nimeni obligat sa completeze aceasta cerere. Fiecare face ce crede de cuviinta. La concursuri poate participa oricine, dar daca nu este membru FDR nu va primi puncte contand pentru clasamentul Campionatului National. Este optiunea fiecaruia.
Legat de promovarea concursurilor cu NEMEMBRII, nu cred ca am fost vreodata impotriva organizarii vreunui concurs oriunde in tara, chiar si la Catelu sau Tandarei. Daca ne uitam bine pe site-ul federatiei putem vedea afisul cu concursul din Cluj, care nu este organizat de FDR , dar iata ca este promovat de federatie.
Din gura stie sa dea toata lumea, unii chiar foarte bine, dar cand este vorba de cel mai simplu ajutor pe care-l puteti da, respectiv la montatul sau demontatul instalatiilor, nu stiti cum sa dispareti mai repede din peisaj. Eu zic ca pana la urma faptele vor scoate in evidenta cine, ce si cum promoveaza darts-ul din Romania.MEMBERSHIP APPLICATION

We hereby apply for membership in the World Darts Federation. If our application is accepted and approved for such membership, we agree to abide by and be subject to all World Darts Federation By-Laws and Rules and Regulations in force during our period of membership, or hereafter to be adopted pertaining to membership.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Please PRINT or TYPE the following information)

Name of Darts Body: Federatia de Darts din Romania
Country: Romania

HEADQUARTERS PRINCIPAL CONTACT
Name: FEDERATIA DE DARTS DIN ROMANIA Name: DRAGOS DUMITRESCU
Street: VASILE GHERGHEL, NR 33, DISTRICT 1 Street: ION MAIORESCU, NR 42, DISTRICT 2
City: BUCHAREST City: BUCHAREST
State / Province: BUCHAREST State / Province: BUCHAREST
Country: ROMANIA Country: ROMANIA
Telephone: (H)0040212530376 Telephone: (H) 0040212530376
(Mobile) 0040745147766 (Mobile) 0040745147766
Fax: 0040212530376 Fax: 0040212530376
E-Mail: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] E-Mail: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In what year was your organization formed? 2008 ___________________ Number of Members: 185
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Please answer YES / NO to the following questions:
Is the organization recognized by: YES National Government _NO______ Sports Council __NO____ Ministry of Sport
Does the organization receive financial assistance from your government? ___NO____
Is the organization a Federation? ¬¬__YES_____ If so, how many member bodies are affiliated with the organization? __185_____
Is the organization the only National Darts Body in your country? ____YES___
If not, please list others: _____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________

Does the majority of your membership reside in / near a major city or are all areas of your country represented? Please explain.
The majority of our members reside in Bucharest which is the capital city of Romania and Timisoara which is another big city in the west of Romania. The rest are spread in other small cities as : Targu Mures , Cluj , Pitesti , Odorhei , Oradea , Brasov , Piatra Neamt …
Does the organization operate a darts league / s? ____YES___ If so, how many? ___One league (since 1993) and we have another two leagues in project for the next season.____
Does the organization promote / sponsor darts events? ___NO____ If so, please list those events on the reverse side.
Are the events 'open' to non-members? ___NO____ Is prize money awarded? __YES_____
Does your organization maintain a ranking system for players? ____YES_
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The above information is accurate and complete, to the best of my knowledge.
SIGNED: ____DUMITRESCU DRAGOS____
DATE: 10.08.2009 TITLE: PRESIDENT OF “FEDERATIA DE DART DIN ROMANIA”
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No later than August 1st of the calendar year in which WDF Membership is desired, this completed Application Form must be submitted to the address below, together with (1) a Membership Application Fee of US$200, (2) a copy of your Constitution / By-Laws (English translation, if available), (3) a copy of your current Financial Balance Sheet, (4) a Bank Statement to verify your declared financial status and (5) a cover letter on your organization letterhead. NOTE: Applications submitted without an Application fee and ALL aforementioned documentation will NOT be considered. Membership must be achieved during the same calendar year in which the Application Fee was paid. If not, re-application (including an additional Application Fee of US$200) will be required, annually, until Full Membership is achieved.

WORLD DARTS FEDERATION
c/o O. Croft, Secretary General
47 Creighton Avenue
Muswell Hill
London, England N10 1NR

BUBU

Mesaje : 2
Puncte : 2
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/03/2010

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  the dentist la data de Sam Mar 13, 2010 10:35 pm

domnule Dumitrescu
v-am rugat sa atasati formularul scanat
nu cel copiat si modificat de dumneavoastra ad-hoc
asa vi-l pot modifica si eu
si daca il cititi mai bine are cateva greseli pe care nu cred ca le-ati facut in cererea originala
si cea mai penibila este ortografierea gresita a propriului nume de federatie
nu cred ca este nevoie sa corectez eu cu copy paste cererea trimisa de dumneavoastra
si nu cred ca aveti 185 de filiale
cu multumiri
DANIEL PASNICU
va doresc mult succes in regiunile tarii inca neexplorate si inca nefraierite

the dentist
Admin
Admin

Mesaje : 45
Puncte : 68
Reputatie : 2
Data de inscriere : 07/02/2010
Varsta : 43
Localizare : cluj-napoca

http://dartsmasters.ro

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  BUBU la data de Dum Mar 14, 2010 12:53 am

Buna seara Domnule "STIE TOT" Pasnicu
Nu cred ca are rost sa mai continui cu justificarile online fata de orice utilizator care se limiteaza la a-si da cu parerea doar asa de dragul conversatiei inutile. Pentru cunostinta dvs generala Dle Pasnicu, sa stiti ca aceasta cerere a fost completata in format electronic si nu a fost modificata ad-hoc cum spuneti dvs. Apropos de greseala cu 185 de filiale sa stiti ca am sesizat-o inaintea dvs, dar din moment ce asa a fost trimisa la WDF, am publicat-o ca atare.
De treaba cu exploratu' o sa-l intreb pe Bila pt ca el se uita la Discovery si National Geographic.

BUBU

Mesaje : 2
Puncte : 2
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/03/2010

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  Eddie la data de Dum Mar 14, 2010 3:33 pm

Pasnicule cu oameni ca tine nu o sa facem niciodata nimic, esti genul ala de om cacanar care moare de ciuda ca au facut altii inaintea lui ceva. Te simti fraierit ? , probabil ca treci printr-o criza de sinceritate. Cum poti sa fi atat de prost sa contesti existenta unui act cand pe site-ul oficial WDF e afisat Open-ul Romaniei , ce dovada mai mare vrei? Sau tu te plictisesti in fata calculatorului si faci asa niste valuri. Du-te si mai antreneaza-te la darts , pentru ca pe langa faptul ca nu sti sa scri ortografic cu punct si virgula , de majuscule la inceputul propozitiei nici nu mai pomenesc , nici la darts nu prea excelezi. Macar iti scri numele cu litere mari , pana la urma asta e cel mai important din tot ce scri . Vezi sa nu uiti cum te cheama . (paznic sau pashnic)

Eddie

Mesaje : 5
Puncte : 5
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/03/2010

Sus In jos

chiar asa?

Mesaj  alexero2002ro la data de Dum Mar 14, 2010 4:15 pm

Hai bai baieti lasati rautate-a si fiecare sa faca ce poate pt darts caci pana la urma actele vorbesc!!cine le are ala sa se numeasca infiintatorul federatiei iar ceilant sa se bucure ca exista asa ceva !!!
In fine sper sa nu se mai ia chiar asa personal !! In rest va doresc numai impliniri si satisfactii !!!salutari LA TOATA LUMEA!!

PS azi am inchis primul meu 170!!nu vreau s ama laud dar trebuia sa zic la cineva si daca nu zic pe un forum de darts unde draq sa zic!!!heheheheheheheheheheh
avatar
alexero2002ro
incepator
incepator

Mesaje : 31
Puncte : 35
Reputatie : 0
Data de inscriere : 08/02/2010
Varsta : 36

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  fotografu' la data de Dum Mar 14, 2010 9:01 pm

sunt prea nou venit in darts ca sa pot comenta ceva din cele scrise mai sus, dar vreu sa-l felicit pe alexe, bravo si la cat mai multe ...
avatar
fotografu'
incepator-mediu
incepator-mediu

Mesaje : 77
Puncte : 92
Reputatie : 6
Data de inscriere : 07/02/2010
Varsta : 41
Localizare : Cluj-Napoca

http://www.ionutphoto.com

Sus In jos

Mare pacat!

Mesaj  ali la data de Dum Mar 14, 2010 10:00 pm

Pasnicule cu oameni ca tine nu o sa facem niciodata nimic, esti genul ala de om cacanar care moare de ciuda ca au facut altii inaintea lui ceva. Te simti fraierit ? , probabil ca treci printr-o criza de sinceritate. Cum poti sa fi atat de prost sa contesti existenta unui act cand pe site-ul oficial WDF e afisat Open-ul Romaniei , ce dovada mai mare vrei? Sau tu te plictisesti in fata calculatorului si faci asa niste valuri. Du-te si mai antreneaza-te la darts , pentru ca pe langa faptul ca nu sti sa scri ortografic cu punct si virgula , de majuscule la inceputul propozitiei nici nu mai pomenesc , nici la darts nu prea excelezi. Macar iti scri numele cu litere mari , pana la urma asta e cel mai important din tot ce scri . Vezi sa nu uiti cum te cheama . (paznic sau pashnic)

Domnule Eddie, va inoportunez din minunata serie de injurii aduse unui jucator de darts(bun, rau, nu conteaza), fata de care se presupune ca ar fi trebuit sa aveti o alta atitudine, tinand cont ca va leaga aceeasi pasiune: JOCUL DE DARTS.
Mare pacat ca s-a ajuns pana aici, limbajul depaseste limitele bunului simt.
V-as sugera sa va uitati intai in ograda proprie, si apoi sa criticati ortografia altora. La prima citire a textului postat de dumneavoastra am gasit greseli mai grave decat o majuscula sau punct si virgula.

Hint: conjugarea verbelor
avatar
ali

Mesaje : 21
Puncte : 25
Reputatie : 0
Data de inscriere : 08/02/2010
Varsta : 41
Localizare : Cluj-Napoca

http://www.alina-lelijak.ro

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  Eddie la data de Dum Mar 14, 2010 11:35 pm

Mda, am vazut ca am mancat niste i-uri. Desi la "scri" nu-mi gasesc nici o scuza, la "fi" se mai foloseste si cu doi si cu un "i". Cu un "i" pentru imperativul negativ cand in fata lui "nu" adaugi infinitivul verbului , iar cu doi "i" pentru imperativul afirmativ si pentru conjunctiv. In cazul de fata eu am folosit conjunctivul deci trebuiau doi "i".

Eddie

Mesaje : 5
Puncte : 5
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/03/2010

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  tibi la data de Lun Mar 15, 2010 1:40 am

NU POT SA CRED CA S-A AJUNS LA ASA CEVA !!!! Din punctul meu de vedere nu se mai pot spala aceste jigniri nici cu toata apa Dambovitei, a Somesului, ce mai, nici cu toata apa Dunarii. As vrea sa stiu parerea oficiala a lui Bubu, Vlad si in special a lui Bila (care este prieten si cu Daniel si cu Eddie) referitoare la comentariile lui Eddie despre Daniel Pasnicu.

Vreau sa va amintesc cu ce scop am deschis discutia referitoare la constituirea federatiei romane de darts.
Citez : "Deoarece nu avem o Federatie de Darts care se numara printre acestea 60 (cele nationale) si din dorinta de a avea in viitorul cat mai apropiat o asemenea Federatie este nevoie de organizarea tuturor jucatorilor de darts in cluburi sportive. Toate aceste cluburi vor forma la randul lor viitoarea Federatie Romana de Darts care va trebui sa aiba adunare generala, comitet federal si organisme de administrare ALESE DEMOCRATIC."

Daca intrebam pe cineva strain de toate aceste discutii ce intelege din acest comentariu, banuiesc ca va spune ca se intentioneaza inscrierea jucatorilor in cluburi sportive, urmand ca acestea sa se afilieze in vederea infiintarii federatiei romane de darts. Nu cred ca ar spune ca este un comentariu tendentios, chiar daca sunt facute niste sublinieri cu rosu.

In orice caz, unde s-a ajuns este prea mult. Noi nu suntem invatati cu asa ceva si nici nu vrem sa invatam sa fim asa. Oricate neintelegeri ar exista... sa ajungi la asemenea cuvinte, si astea in fata intregii tari, cred ca depaseste orice limite. Cred ca pentru asa ceva ar merita cineva, cu adevarat, sa fie invitat sa se "autoexcluda" de la orice concurs. Concursurile de darts sunt concursuri organizate intre oameni si pentru oameni ...

As vrea sa stiu ce parere au jucatorii de darts, indiferent ca sunt din Bucuresti, Catelu, Pakistan, Irak sau orice alt colt al universului si daca au aceeasi parere cu a mea si a lui Ali ii rog sa ia atitudine, in public, in legatura cu acest subiect.

tibi

Mesaje : 7
Puncte : 13
Reputatie : 3
Data de inscriere : 04/03/2010
Localizare : Timisoara

http://www.dartstimisoara.ro

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  Eddie la data de Lun Mar 15, 2010 3:03 am

Iti reamintesc eu Tibi cu ce scop ai deschis discutia referitoare la constituirea federatiei romane de darts. Cu scopul de a discredita federatia existenta momentan. Mai important decat scopul e motivul si acela e din cauza faptului ca Bubu a mutat regionala de la tine din bar. Daca regionala 4 se desfasura la tine in bar articolul respectiv nu exista in momentul de fata.
Da iti dau dreptate in public desi nu te asteptai. Bubu trebuia sa vorbeasca cu tine despre mutarea regionalei dar probabil ca a fost prea ocupat cu caratul,asamblatul si dezasamblatul instalatiilor pe care s-a jucat si cu restul organizarii Open-ului Timisoarei. Era oricum foarte greu sa faca cumva sa te cointereseze sa organizezi impreuna cu Kuvi urmatoarea regionala avand in vedere certurile dintre voi. Nu a vorbit cu tine , greseala diplomatica.

Intr-adevar , unde s-a ajuns e prea mult , daca Pasnicu isi permite, tot in fata intregii tari cum spui tu, sa acuze federatia ca fraiereste lumea. Unii muncesc si construiesc ceva iar altii arunca cu noroi , cum as putea sa stau deoparte si sa nu spun nimic cand eu stiu cum stau lucrurile.

"sa ajungi la asemenea cuvinte"
Ce cuvinte au deranjat asa mult in ceea ce am scris?
Totul e foarte bine argumentat , eu unu nu am cum sa ajung la alta concluzie , pana la urma asta e parerea mea si am voie sa mi-o exprim public, puteti sa nu tineti cont de ea. Ar trebui sa ma autoexclud pentru asta?
Oricum Pasnicu a inceput cu pastilute si arogante asa ca i-am aruncat si eu cateva.

Eddie

Mesaje : 5
Puncte : 5
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/03/2010

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  Bill`s Eye la data de Lun Mar 15, 2010 5:00 am

Nu asa ma copii, nu asa... Nu suntem la gradinita sa ne suparam cand altcineva ne foloseste jucariile... Nu fiti rai ca nu-i frumos!
Da Tibi, iti voi spune parerea mea acum... Am deschis acest subiect, pentru a incerca o "pace" intre noi toti, chiar am sperat ca asa va fi, sincer... Balacareala, injuriile si invectivele, nu-si au rostul dupa cum mai spuneam, intr-o discutie ce se vrea lamuritoare si constructiva. Jignirile au fost din pacate de ambele parti. Se demonstreaza principiul pe care il enunta tata, Dumnezeu sa-l odihneasca, spunand: "ce pacat ca bunul simt, buna crestere si caracterul bun, nu se pot cumpara de la Hipermarket, oricati bani ai avea... Unora le-ar trebui rafturi intregi..."
Dupa cum ai vazut si tu, dupa o perioada in care am fost intr-adevar suparat, pe o tema la fel de idioata ca si asta, am ajuns la concluzia ca traiesc prea putin sa port si sa mi se poarte dusmanie. Am incercat sa-ti arat asta la Timisoara, nu stiu daca ai observat, i-am aratat-o si lui Duda, am si vorbit cu el, ajungand amandoi sa ne strangem mana si sa ne imbratisam, amandoi recunoscandu-ne partile de vinovatie. Repet... am deschis acest topic pentru a incerca intr-un fel sa impac pe toata lumea.
Acum o spun, eu regret limbajul, prostul gust si mitocania celor ce au scris aici, si in special a lui Eddie, micile intepaturi ale lui Daniel care are si el partea lui de vinasi care a vrut sa-ti dea dreptate si ti s-a aliat intr-o lupta fara tema de fapt... Pe Daniel il consider prietenul meu bun in continuare si care, sincer cred asta, avea nevoie de niste lamuriri, insa dupa parerea mea, nu a stiut sa le exprime corect. Pentru toti cei care au scris aici lezand partile adverse, eu, Bila, imi cer scuze. Voi vorbi si cu Eddie si fii sigur ca nu voi fi de acord cu felul in care s-a exprimat, atat cu tine cat si cu Daniel.
Acum, un lucru pe care as vrea sa-l amintesc legat de lamuriri... La etapa nationala din Decembrie de la Bucuresti, i-am spus lui Bubu, ca inaintea fiecarei etape mari, sa se faca sedinta tehnica, acolo unde fiecare dintre noi ca si jucatori, sa poata pune intrebari si sa ceara lamuriri, intr-un anumit timp alocat, sa zicem o jumatate de ora cred ca ar fi de ajuns... Daca nu este de ajuns, doar sunteti conducatori de cluburi, se poate discuta si mai departe fara sa deranjam desfasurarea concursului. Cred ca lamuririle date pe site-uri si pe forumuri, nu au rezultat constructiv si asta se vede din nou. Vorba lui Duda, daca eram fata in fata, acea discutie urata de pe dartstimisoara, s-ar fi terminat intr-un minut, tot cu strangeri de mana si cu zambete. La aceeasi etapa din Decembrie s-a petrecut totusi un lucru ce m-a bucurat. Faptul ca nu s-a fumat in acea sala, a scos foarte multi dintre noi pe hol, unde s-a socializat din greu, cu tutunu` in mana. Chiar am fost martor la discutii purtate intre baietii din tara si Bubu, care le explica ceea ce ii interesa. La urmatorul turneu major, fiti siguri ca voi fi primul care va initia o sedinta prin care sa se poata cere niste raspunsuri care sa poata satisface pe toata lumea.
Legat de pamflet, nu am vrut decat sa va fac sa zambiti, sa va distrati, si sa uitati incrancenarea stupida, de ambele parti.
Daca v-a placut, la cerere, voi continua cu noi episoade, legate de viata tumultoasa din Catelu`pentru ca mi s-a spus ca-s talentat... Very Happy Insa intr-un topic nou, iar in acesta, sper ca post-ul meu sa fie ultimul. Chiar va rog.
Pana la o noua vedere reala, nu virtuala intre noi, hai sa ne jucam, sa ne bucuram de pasiunea noastra, de jocul nostru de copii mari, si hai dracu` sa fim totusi prieteni. Stiti doar ca va iubesc pe toti. Drept la tinta!

Bill`s Eye

Mesaje : 14
Puncte : 18
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/02/2010

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  Bill`s Eye la data de Lun Mar 15, 2010 5:06 am

Ah, am trimis textul si era sa uit sa-l felicit pe Danut Alexe... Bravo, de trei ori bravo si la cat mai multe!!!
Asta-i spiritu` fratilor! Nu multi se pot lauda cu asa realizare. Cel putin eu nu... Very Happy

Bill`s Eye

Mesaje : 14
Puncte : 18
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/02/2010

Sus In jos

Re: Propun reconciliere Nationala... Sa ne lamurim odata si sa terminam cu rautatile fara baza si fara rost.

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum