CONCURS SOFT DARTS ODORHEI
5 participanți
dartsmasters :: darts :: darts
Pagina 1 din 1
CONCURS SOFT DARTS ODORHEI
CONCURSUL SOFT DARTS VA FI IN DATA DE 06.03.2010 TAXA DE PARTICIPARE E DE 20 RON PERS. CINE DORESTE SA PARTICIPE SA MA CONTACTEZE.
merg
eu merg!!!
alexero2002ro- incepator
Puncte : 35
Reputatie : 0
Data de inscriere : 08/02/2010
Varsta : 42
de capu meu!!
ba fratilor am jucat pe soft cam 5 partide si MERGE CA DRAQ !!!asa diferenta mai ca imi vine sa nu merg la odorhei !!!
alexero2002ro- incepator
Re: CONCURS SOFT DARTS ODORHEI
alexe nu te dispera. e o chestie trecatoare. pe undeva e normal, fiind obisnuit in ultima vreme mai tare cu steel, sa nu mai mearga pe soft asa de ok. dar mai tragi un 2-3 zile si cred ca iti revi.
soft
poi asta e ca nu am nici un chef de aruncat pe soft plus ca nu mi se implanta sagetile !!!asa stil de aruncat am ca imi cad sagetile jos !!!si e chiar frustrant !!!in fine sa nu mai zic schimbarea sagetiilor de la 24 la 18 plus ca alea de 18 is si mai subtiri !!
alexero2002ro- incepator
Diferenta este si inca destul de mare... Nici nu cred ca as mai fi in stare sa nimeresc tinta in momentul asta in care imi merge nu tocmai bine nici pe steel (vezi turul 1 de la Timisoara ). Insa tot as merge numai pentru baietii de acolo, pentru un gulas adevarat facut de Hansi si pentru tuica aia fantastica de Zetea...
A.... si poate mai prindem un cantonament al fetelor de la aerobic, sa le arate Zoli cum se executa corect miscarile si cum se fac exercitiile asa cum trebuie... Plus un foc de tabara... Nu-i asa Zolike? Numa` ca acum as pune un gard sa nu mai adormi si cazi in jar...
Hai, sa va mearga drept la tinta!
A.... si poate mai prindem un cantonament al fetelor de la aerobic, sa le arate Zoli cum se executa corect miscarile si cum se fac exercitiile asa cum trebuie... Plus un foc de tabara... Nu-i asa Zolike? Numa` ca acum as pune un gard sa nu mai adormi si cazi in jar...
Hai, sa va mearga drept la tinta!
Bill`s Eye- Mesaje : 14
Puncte : 18
Data de inscriere : 17/02/2010
eu as veni ... doar ca trec printr'o situatie mai "dubioasa" dpdv financiar .
Acuma iarasi incep eu cu...am un pitic , hehehe, si eu m-as baga, pentru mine e exact invers, pe soft ma simt mai bine, la steel imi era imposibil.
Cred ca am ramas in cap cu povestea lui Bila...gulas, foc de tabara... suna tare bine!
frumos
frumoasa atmosfera la odorhei!!felicitari !! de acum in colo se va juca si la odorhei pe steel dupa problemele avute cu aparatele de soft,ori cum am zis-o si o zic din nou nu mai joc competitiiii pe soft !!!!salutari si ne vedem marti
alexero2002ro- incepator
Subiecte similare
» DARTS PARTY
» IDEII PRO DARTS
» 4 saptamani de darts
» Constituire Federatie de Darts
» o pagina ce ajuta!!!
» IDEII PRO DARTS