CONCURS si SIGURANTA
+5
victorash
fotografu'
the dentist
ali
zo-lee
9 participanți
dartsmasters :: darts :: darts
Pagina 1 din 1
CONCURS si SIGURANTA
pt.siguranta jucatorilor si bunul demers al concursului "NAPOCA MASTERS" va aduce la cunostinta ca din data de 09.02.2010 pana 11.04.2010 la fiecare etapa vom avea paza asigurata de S.C ML PROTECT SRL. NOI NU DORIM DECAT SA JUCAM DARTS SI SA PROMOVAM ACEST "SPORT" PE PLAN LOCAL SI NU NUMAI !!! VA MULTUMIM
foarte bine
ideea cu paza la evenimente este extraordinara. pacat ca a trebuit sa apara dupa intamplari nedorite. pacat ca cei care vin doar pt sportul darts au de tras pt cei care spera sa se "imbogateasca" din aceasta activitate. noi oricum continuam si de saptamana asta am sa revin si eu printre cei care practica darts-ul. sa ne vedem cu bine!
victorash- Mesaje : 8
Puncte : 10
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/02/2010
Varsta : 37
Localizare : cluj-napoca
Re: CONCURS si SIGURANTA
bravo masters! sa intre si baietzii de la paza in concurs, sa fim cat mai multzi!
ma! sper sa n-ajunjem sa venim la concursuri de darts cu brisca in buzunar
ma! sper sa n-ajunjem sa venim la concursuri de darts cu brisca in buzunar
artiss- incepator
Puncte : 58
Reputatie : 2
Data de inscriere : 08/02/2010
Localizare : cluj napoca
Idee fantastica Zolee
Szakacs_Szilard- Mesaje : 3
Puncte : 3
Data de inscriere : 09/02/2010
Varsta : 38
Localizare : Cluj
Felicitari pt forum
Te felicit pentru forum. In legatura cu securitateae cam tarziu dar "BETTER LATE THAN NEVER!!!"Sper sa nu mai avem incidente neplacute pe viitor. Pentru concursul din seara asta ma mai gandesc. In rest va salut pe toti...
Tuby- Mesaje : 1
Puncte : 1
Varsta : 44
Localizare : Cluj Napoca
DIN MOTIVE DE SIGURANTA PT.JUCATORI SE VOR FACE NISTE MODIFICARI PE PARCURSUL CONCURSULU "MARATON DARTS" DETALI PE PARCURS,NU VA AFECTEAZA CU NIMIC.SI VREAU SA VA ADUC LA CUNOSTINTA CA NU MI-AM ADUS PAZA SI PROTECTIE CI VAM ADUS!!! CA SI ORGANIZATOR NU IMI PERMIT IN CAZ DE.......... SA MA PLIMB PRIN TRIBUNALE PT.IMPRUDENTA UNORA.DACA LA ULTIMUL CONCURS ATI FOST DEZAVANTAJATI SAU NU V-A PLACUT CEVA NU EZITATI, POSTATIVA PARERILE PE FORUM. BAFTA TUTUROR IN TOT CEA CE FACETI.MULTUMESC PT. INTELEGERE.
A fost o etapa ok. A fost "liniste" si s-a jucat bine. Te asteptam data viitoare.Tuby a scris:Te felicit pentru forum. In legatura cu securitateae cam tarziu dar "BETTER LATE THAN NEVER!!!"Sper sa nu mai avem incidente neplacute pe viitor. Pentru concursul din seara asta ma mai gandesc. In rest va salut pe toti...
siguranta si protectie
Zo lee daca ai da un exemplu pozitiv si de asemenea sportiv tuturor jucatorilor promovind darts-ul nu "drinkdartsul" poate nu ar mai fii fost niciodata nevoie de bodyguard. Rolull unui bodyguard este total altul decat iti iaginezi tu ,cauta si posteaza te rog niste poze cu Phil Taylor jucand beat ,sunt convins ca nu vei gasi deci mai gandeste-te ce promovezi si vezi ca gresesti
FONTU SEBASTIAN- Mesaje : 1
Puncte : 1
Data de inscriere : 10/02/2010
imposibil
FONTU SEBASTIAN a scris:Zo lee daca ai da un exemplu pozitiv si de asemenea sportiv tuturor jucatorilor promovind darts-ul nu "drinkdartsul" poate nu ar mai fii fost niciodata nevoie de bodyguard. Rolull unui bodyguard este total altul decat iti iaginezi tu ,cauta si posteaza te rog niste poze cu Phil Taylor jucand beat ,sunt convins ca nu vei gasi deci mai gandeste-te ce promovezi si vezi ca gresesti
nu ai cum sa interzici consumul de alcool intr-un bar! in ceea ce priveste cantitatea fiecare trebuie sa aiba o masura. nu poate nici zo-lee si nici paga si nimeni sa puna cuiva contor la gura. fiecare trebuie sa stie cand sa se opreasca. asta e totodata si o daaovada de fair play fata de cei care chiar vor sa joace si care chiar participa la o COMPETITIE SPORTIVA! ASTA ESTE CEEA CE FACEM NOI SAPTAMANAL! asta e parerea mea!
victorash- Mesaje : 8
Puncte : 10
Data de inscriere : 07/02/2010
Varsta : 37
Localizare : cluj-napoca
artiss- incepator
Puncte : 58
Reputatie : 2
Localizare : cluj napoca
dartsmasters :: darts :: darts