liga 2 incepatori
3 participanți
dartsmasters :: darts :: darts
Pagina 1 din 1
Re: liga 2 incepatori
ba! daca-l mai bateti pe fratiuc ... vin la voi si va sparg ! ... pa tatzi !
artiss- incepator
Puncte : 58
Reputatie : 2
Data de inscriere : 08/02/2010
Localizare : cluj napoca
you're focking right, eee !?
artiss- incepator
cum o mai duci mirciule?
la tv zic ca e cam nasoala treaba in irlanda
darts-ul merge sau te-ai lasat
nu prea te-am vazut la tv la concursurile la care te-am trimis
sper ca l-ai umilit pe wade
in rest sa-ti mearga struna
bafta
la tv zic ca e cam nasoala treaba in irlanda
darts-ul merge sau te-ai lasat
nu prea te-am vazut la tv la concursurile la care te-am trimis
sper ca l-ai umilit pe wade
in rest sa-ti mearga struna
bafta
CU BERILE CUM STAI? ADICA CU DOPINGUL ,DACA NU MERGE CU DARTSUL DALE O CIOMAGEALA ROMANEASCA CU BATA!!! SUCCES
bah!
aci ii cam nasol! is speriati astia de tembelizor. si in plus ii o ninsoare aci, ca deja am facut 4 oameni de zapada.
in rest ... cu dartsu' ... am mai bagat in ceva puburi dar astia joaca mai mult numa' pe la periferia Dublinului ... si p'acole ii cam nasol de venit inapoie acas'. am fost intr-un pub de p'acole si am vazut vreo 2 batai in 2 ore si la vreo 2m de mine. noroc ca aveam rachetutzele la mine plus ca la plecare (pe la vreo 2) am chemat taxiu' si ala n-o vrut sa vina dupa mine in zona aia pina n-o vorbit barmanu' cu centralista.
o sa ma duc maine intr-un club unde cica joaca astia mai buni de p'aci, sa vad cat ii duce capu'.
dar pina amu' am castigat vreo 15 Guiness si 2 sticle de lichior d'al lor cand am jucat cu niste "nakeri" de p'aci, numa' ca cu unu' am pierdut 4 euro. da'i recuperez yo.
voi .. vad ca va tot dati cu turneu'. bravo, ma! bafta in continuare!
Ps.
bah zo-lee! stai linistit cu berile ... ca daca nu bei aci cu ei ... se uita la tine ca la ultimu' om.
aci ii cam nasol! is speriati astia de tembelizor. si in plus ii o ninsoare aci, ca deja am facut 4 oameni de zapada.
in rest ... cu dartsu' ... am mai bagat in ceva puburi dar astia joaca mai mult numa' pe la periferia Dublinului ... si p'acole ii cam nasol de venit inapoie acas'. am fost intr-un pub de p'acole si am vazut vreo 2 batai in 2 ore si la vreo 2m de mine. noroc ca aveam rachetutzele la mine plus ca la plecare (pe la vreo 2) am chemat taxiu' si ala n-o vrut sa vina dupa mine in zona aia pina n-o vorbit barmanu' cu centralista.
o sa ma duc maine intr-un club unde cica joaca astia mai buni de p'aci, sa vad cat ii duce capu'.
dar pina amu' am castigat vreo 15 Guiness si 2 sticle de lichior d'al lor cand am jucat cu niste "nakeri" de p'aci, numa' ca cu unu' am pierdut 4 euro. da'i recuperez yo.
voi .. vad ca va tot dati cu turneu'. bravo, ma! bafta in continuare!
Ps.
bah zo-lee! stai linistit cu berile ... ca daca nu bei aci cu ei ... se uita la tine ca la ultimu' om.
artiss- incepator
a ...Paga ...
nu m-ai vazut la televizor ca aci ninge mult si nu pot transmite astia prin satelit ... d'aia ...
nu m-ai vazut la televizor ca aci ninge mult si nu pot transmite astia prin satelit ... d'aia ...
artiss- incepator
dartsmasters :: darts :: darts
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum