SE POATE SI FRUMOS
+5
andrei_bsf
gufy
alexero2002ro
fotografu'
zo-lee
9 participanți
dartsmasters :: darts :: darts
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
SE POATE SI FRUMOS
S-a terminat etapa de la "LA TEVI" bravo tuturor participantilor,deci se poate totul e sa vrei .Permit sa spun ca de aceasta data au fost prezenti 29 de SPORTIVI,nivel de joc ridicat.Nu stiu ce s-a intamplat in FRANTA cu d-ul FODOR SZILARD aerul de acolo,(FEMEILE!nu prea cred),in oricecaz dupa evolutia de ieri nu l-a schi a fost,ci la DARTS traning ,deci daca aveti nevoie de informatii in legatura cu DARTS TRANING apelati cu incredere la d-ul SZILARD drum,cazare,salon masaj e.t.c........ BRAVO TUTUROR SI VA MULTUMIM!!!
Re: SE POATE SI FRUMOS
A fost etapa lui SZILARD fara dubiu. Desi a fost doar locul 3, a jucat excelent.
frumos
Felicitari baieti pt ce at-i reusit sa faceti la cj cu dartsu... atmosfera de apreciat jucatori de admirat ce sa mai am petrecut o seara de neuitat mai ales avand in vedere ca a fost si ziua me-a de nastere!!
Vreau sa il felicit pe Istvan pt finala castigata la care spun eu am avut norocul sa o joc !!!
Sper ca marti 16 02 10 sa ajung iar la cluj si daca se poate sa imi iau revansa !!!
SALUTARI TUTUROR!!!
Vreau sa il felicit pe Istvan pt finala castigata la care spun eu am avut norocul sa o joc !!!
Sper ca marti 16 02 10 sa ajung iar la cluj si daca se poate sa imi iau revansa !!!
SALUTARI TUTUROR!!!
alexero2002ro- incepator
Puncte : 35
Reputatie : 0
Data de inscriere : 08/02/2010
Varsta : 42
dartsmasetrs
cel mai tare a fost omul de ordine///////////////
felicitari lui Fodor.
felicitari lui Fodor.
gufy- Mesaje : 7
Puncte : 11
Varsta : 46
Localizare : cluj
Alexe,cel mai frumos stil de joc!!! si nu in ultimul rand LA MULTI ANI!
andrei_bsf- Mesaje : 11
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 44
stil
mersi de compliment .......de s-ar da premiu si pt cel mai frumos stil!! :lol
alexero2002ro- incepator
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
d-zo ca de emotii am deschis alt topic nu ma nu vreau ca daca ar fi asa ceva edy din buc m-ar depasii!!!
alexero2002ro- incepator
Eventual pe Alexe l-ar avantaja un bonus de puncte ptr "cel mai de departe" jucator
mda
mda avand in vedere ca eu de fapt nu stau in reghin ci in reghin am crescut 22 de ani acum stau intr-un sat de pe raza reghinului adik la 30 de km de reghin deci am 130 de unde stau eu si cj !!!cineva da mai mult !!!
alexero2002ro- incepator
si ORADEA au fost trei la etapa 2? da si tu 180 vreo minim30 buc. si esi acolo.Sau daca mai vi sunama si iti dau eu o varianta sa poti participa la masters!
Ultima editare efectuata de catre zo-lee in Joi Feb 11, 2010 7:23 pm, editata de 1 ori
cinste
bravo lor !!!
alexero2002ro- incepator
zo-lee a scris:si eu ar trebui sa primesc un bonus pt. cel mai batran jucator
din partea mea ai asigurat votul pt cel mai "the mummy" player!!!
pt domnul presedinte de club sportiv...
cine se ocupa de update-ul si postarea clasamentului??? mai cu talent ca intarziem la teatru'!!! nu de alta dar sa stiu cat de bine tre sa joc(sau nu) ca sa fiu printre CEI 16!
d-le andrei nu va bazati pe punctele acordate,concentrativa pe antrenamente.Ca sa dai randament nu ajunge sa joci doar in fiecare marti adica odata pe saptamana.Macar la doua zile daca nu in fiecare zi .Veti vedea diferenta ulterior si va spun eu MERITA.ACEST SPORT VA ADUS PT.FIECARE DINTRE VOI 50 NOI PRIETENI DECI SUNTETI MAI BOGATI(CU BUNE ,RELE) SI NU CRED CA VA PARE RAU.ACUM AVETI SI VOI O ZI DE "MARTI" AL VOSTRU. TRAIASCA MARTEA!!!
BRAVO!
Bravo mai organizatorilor si participantilor!!!!! Am auzit (vorbele circula repede, si nu numai alea rele) ca e super fain la concursuri la Cluj, din pacate nu pot veni ca e in timpul saptamanii si spre fericirea mea (daca pot spune asa) inca mai am servici si nu pot sa-mi iau liber des...
Bravo inca odata si tine-ti-o tot asa!!!
Bravo inca odata si tine-ti-o tot asa!!!
red_wolf- Mesaje : 1
Puncte : 1
linistit
stai linistit red wol in viitor vei organiza si tu la sibiu concursuri de darts!!eu nu cred ca intr-un oras ca Sibiul sa nu existe decat 3-4 jucatori de darts !!!NU CRED ASA CEVA !!!
Sunt jucatori doiar ca trebuie descoperiti s-au ei sa ne descoperepe noi!!!adat doar!!
Sunt jucatori doiar ca trebuie descoperiti s-au ei sa ne descoperepe noi!!!adat doar!!
alexero2002ro- incepator
zo-lee a scris:d-le andrei nu va bazati pe punctele acordate,concentrativa pe antrenamente.Ca sa dai randament nu ajunge sa joci doar in fiecare marti adica odata pe saptamana.Macar la doua zile daca nu in fiecare zi .Veti vedea diferenta ulterior si va spun eu MERITA.ACEST SPORT VA ADUS PT.FIECARE DINTRE VOI 50 NOI PRIETENI DECI SUNTETI MAI BOGATI(CU BUNE ,RELE) SI NU CRED CA VA PARE RAU.ACUM AVETI SI VOI O ZI DE "MARTI" AL VOSTRU. TRAIASCA MARTEA!!!
D-le Zoltan,sunt intru totul de acord cu d-voastra apropo de frecventa antrenamentelor in vederea obtinerii randamentului dorit! Insa tot nu am primit raspunsul la intrebarea mea!!!
pasnic
se pare ca domnul Pasnic se ocupa ffffff Pasnic de site!!!
alexero2002ro- incepator
suspans
mai are 3 zile sa ne tina dupa care marti e alta etapa alt suspans!!!!
alexero2002ro- incepator
normalitatea este un lucru asa de greu de obtinut?
asa trebuie sa se joace pentru ca asa se joaca darts-ul
multa pasiune pt joc si de 2ori mai mult fair play pt adversari
asa trebuie sa se joace pentru ca asa se joaca darts-ul
multa pasiune pt joc si de 2ori mai mult fair play pt adversari
Pagina 1 din 2 • 1, 2
dartsmasters :: darts :: darts
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum